CMT Print | Ποιοι Είμαστε
15362
page,page-id-15362,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Ποιοι Είμαστε

Το τυπογραφείο CMT ιδρύθηκε το 2012 και είναι δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με μακροχρόνια πορεία στον χώρο της τυπογραφίας και των εφαρμογών της.

Με ένα επιτελείο εξειδικευμένο στο χώρο των γραφικών τεχνών αλλά και με ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη δημιουργική σχεδίαση, το τυπογραφείο μας προσφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε η επιχείρηση σας να ξεχωρίσει και να προβληθεί ολοκληρωμένα.

Βασική αρχή του τυπογραφείου μας είναι η ποιότητα στην εκτύπωση. Δίχως νοθεία στα χρώματα “CMYK”, χρησιμοποιούμε πρώτης ποιότητας χαρτιά εισαγόμενα από τη Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Πιστοί στην παράδοση της Τυπογραφίας παρακολουθούμε βήμα προς βήμα την εξέλιξη της κάθε εργασίας έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.  Και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, πάντοτε σεβόμενοι τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύθηκαν την προβολή τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες της CMT η καλύτερη επιλογή για εκτυπώσεις, εικαστικά και μετεκτυπωτικές εργασίες στην Ελλάδα από το 2012.